foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Monday, January 3, 2011

alahai The Tourist

mest korang penah tgk kan poster cite ni kat mana2. nampak cam gempak je kan tgk gandingan yang tak penah kita tgk dorg belakon besama. nampak cambest je kan kalo mamat ngn minah ni berlakon besama dalam filem kan. mesti filem ni ada banyak action kan.. tgk trailer pun da tau.. itu la antara benda2 yang aku pikir masa fisrt tgk iklan cite ni kat tv. yela.. angelina jolie ngn johnny depp tu.. tebayang pulak lakonan mantap angelina dalam filem salt. mest filem the tourist ni setanding cite tu...


tapi ku sangkakan panas sampai ke petang tapi hujan di tgh hari..
HAMPEHHHH!!!
mmg menyesal rasa pegi tgk cite ni tdi sb jalan cite yang mmg xmenarik.. xde babak2 aksi sedikit pun. bese kite tgk angelina ni sepak terajang orang tp dalam cite ni aksi comolot je lbih. jiwang siot cite ni. huh! gua mati2 igt cite ni cite aksi.. xdpt nk tgk jonhhy depp jadi hero idaman gua. cm lemah je watak die kali ni. xmenonjol. klimaks pun xbest. alahai.. fisrt time aku rasa boring dalam panggung. tgk hantu kak limah lagi bagus kot.

overall.... gua bagi 1 drpd 5 bintang.

1 ekor semut:

Muhammad Safie said...

Guwa bagi citer no 0 dari 5 bintang... Cter ni xlayak masuk panggung!!