foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Friday, October 14, 2011

sakit dan sedeyh

Assalamualaikum..

Adoii da lame rse x hapdet blog. Bz jgk la skg. Kalo tak bz, mls. Xde sebab laen da npe aku xupdte blog. 2 sebab tu je semata2. Tiada yg laen. Ape yg ko merepek ni adoyai nye pun. Ok la nk story skit la psl 2 perasaan mcm dlm tajuk kat ats tu..

Perihal sakit:
Adoiyaii.. Da seminggu aku mengalami kecederaan bibir. Sakit tak terkata rasanya. Ni gara2 bibir aku da terkena ulser. Mau sakit 3 bijik ulser mula bergabung menjadi ibu segala ulser yg sgt besar! Nk senyum pun mls rasa. Apetah lagi nk bercakap. Pagi2 lagi la nk gosok gg pun nangis. Ko penah gosok gg pastu nangis. Sgt sadis kan aku.. Ok la kite close psl ulser. Kita bukak cerita sdeyh plak.

Perihal sdeyh:
Td aku msj ngn buah ati.. Tbe2 telebih hormon nk tye psl kawen. Yela aku kan da final year study taun ni. Agak harus la memikirkan the next level of life. Aku sje je kot tye.. Bese la kan ppuan suka ngengada tye bnde2 cmni. Da pjg lebar msj tbe2 terasa nk tye soklan gedik:
npe xnk tunang time saya da dkt nk abis study..
Dia pun jwb:
Npe nk cpt2 sgt??. Da xbole nk tggu ke??

Aku sentap.
K. Gudnite everyone.

1 ekor semut:

CGG said...

take care ye