foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, August 22, 2010

expedisi hiking ke gunung panti-arong (Johor)



assalamualaikum..
korang penah hiking tak? ataupun korang mmg hardcore punye hiker? heheh. actually aritu aku pegi ikut xpdc ke gunung panti dekat kota tinggi dan gunung arong kat mersing. ke aku terbalik. ahh lantak kau la labu. gunung ni takdela tinggi sangat pun. tak sampai 1000m xsalah aku. tapi penat la jugak nak mendaki bagi aku yang jarang gile naik gunung. malas nak cite banyak3. jom cekidaut pemandangan gunung2 tersebut.



dari atas gunung panti. nampak mcm bentuk love tapi sekerat.muehehe!
lagi..


setelah turun dari gunung panti, kene melalui pantai yang ada batu2 besar. disepanjang pantai huiyyoo best gile.

psss... orang kata gunung panti ni berpenungguuu... larikkkkk

hari kedua ke gunung panti



dari ats gunung panti. tak lawa sangat pun views die tapi best sebab ade rock climbing.

ni saja gamba yang boleh di tunjuk sebab saiz gamba kamera penulis bersaiz besar. so, penulis tak dapat nak upload. blogspot tak kasi! penulis sangat frust. hampehh.

sekian..




4 ekor semut:

Mah@mahu said...

Salam kepada semua blogger support lah kempen 1Blog 1Bendera jom kat sini.. TQ

paiz said...

wowwww akhirnyer ko join gak memanjat... hehehe ~ lamer tak dgr citer..

Enchaoz said...

kerex??? lol student utem ker? kos ape? n thn berape?

Anonymous said...

salam....
hai kalau bole bertanyer mase hiking dkt g.panti tu ader aper2 tips tak? cth; mcm maner nk elak kene gigit pacat@ barang ape yg patut di bawa semasa hiking trip tu???
harap dapat membantu....sbb saya pon ader rancangan nk naik g.panti ni....