foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Friday, January 8, 2010

AKU ANTI LELAKI

top 5 annoying guys based on my experience.

top 1: LELAKI YANG PERASAN HENSEM N NAKKAN WANITA CANTIK SAHAJA PADAHAL LU SENDIRI MUKA MCM TEMPE

very annoying. dah la xhensem. perasan hensem. nak becakap ngn ppuan lawa jer. org tak lawa maen pandang sebelah mata jer. sedar diri tu kan amalan mulia. x gitu?

top 2: LELAKI KAYA YANG BELAGAK.

lelaki camni sesetengahnya bercitarasa tinggi. nak ppuan yg ada high class. yg low class ni pada pandangan dorg mcm xwujud je. padahal duit tu bapak lu punya. kalo bapak/mak lu bangkrup, lu ape ade.

top 3: LELAKI YANG KONON SETIA

lelaki yg tgh hangat bercinta sesetengahnya nak layan kita bckap pon nak xnk je. bukan ape takut awek marah la katekan. takut nant kene tuduh curang. bla3. macam la lu sorg ade awek. aku kdg2 nak ajak besembang pon ssh ngn org cmni. setia tak bertempat.

top 4: LELAKI YANG TERSANGAT PENDIAM/ MALU2 MENGKARUNG

yang ni pon. tanya sepatah jawab sepatah. aku gelak beso lu mampu sengeh malu2. kadang2 kompius aku ke die die yang lelaki? hurm.. lelaki kene tunjuk kan la sikit kejantanan tu.

top 5: LELAKI YANG DIA RASA DIA PALING HEBAT

yg ni lagi xle blah. mcm biasa. perasan hebat. jejaka terhangat di pasar-an. org yang suka menonjolkan diri dgn gaya memasing semata2 utk menunjukkan yang beliau hebat. padahal hakikat beliau cuma angan2 mat jenin.

p/s: ku akui yang aku kdg2 kalo becakap mmg kasar. sesapa yg rapat tau la cane. dulu aku anti-lelaki. skg pon same. aku jrg tego laki. aku jrg jgk ckp ngn laki. aku akn go through ngn laki yg aku rase boleh layan n aku xramai kwn laki. aku bahagia. tp aku orientation aku still normal.haha




9 ekor semut:

the paan said...

betol3..
laki cam ni mmg x leh blah laa.
klu ada kawan perangai camni lagi la susah..
ish3

seKut taWar said...

err...saya 'male'..hehe

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

paan: ish3..

sekut tawar: lu male ek. nnt wa anti lu.haha

kulop ludin said...

sama ngan pakcik kulop nie...
anti lelaki...
gemor kat pempuan jea...
haha....

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

pakcik kulop: hahaha. mmg la da lelaki.

BezBuddy said...

hehehe...suke sgt2 entry ni..alaa laki memg cmtu....ak plg anti laki yg suke mencapap+poyo...pergh memg ak xthan la ngn dorg ni....huhu....wei ko mtrix mane dlu?

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

aku mtrix kedah changlun r. klo btol la ko ni kwn aku. mknenye ko knl aku r. ko dak hayat kn..

ajie said...

orang lelaki anti pada aku.. depa kata aku ramai orang perempuan suka... huhuu

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

ceh.. ramai peminat r ni. huhu.