foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, January 3, 2010

B2B (urut badan ke badan)


dengan keadaan diriku yang bosan tahap musang aku telah meng-yahoo-kan diri utk mengklik harian metro. tajuk hangat akhbar hari ni adalah.......teetttttttttt........ URUT BADAN KE BADAN.

wahaha.. korang mest suka kan. aku mls nak copy paste statement dorg yg pjg2 tu.. tp korang boleh klik kat sini ( tapape )

selepas anda membaca...... pendedahan itu seolah2 memberitahu kepada si lelaki2 gersang utk mencuba perkhidmatan itu. daripada mereka tak tahu tentang aktiviti itu, pendedahan seperti ini seolah2 iklan baekkk punyaa untuk mereka. ape kejadahnya semua ini.. (sila bace ala2 wan kamaruddin )

sape la aku kan utk mempertikaikan kerje2 mereka dalam membongkar aktiviti2 maksiat ini. tak dinafikan mmg bagus. maybe dengan harapan ada la polis ke, pihak jabatan agama ke bila terbaca pendedahan tu mereka akan menyerbu premis2 tersebut. kenapa perlu adakan cerita mcm tu di dada2 akhbar.. rase xperlu kot. kalo da nak membasmi kegiatan ni, kol jela badan2 tertentu utk tangkap mereka.

tp seriously i tell u... pandangan pertama bace statement tu, kalau aku la jdi lelaki gersang, aku pegi carik dah premis yg dimaksudkan menawarkan aktiviti tersebut dengan pertanyaan " excuse me, ade B2B tak kat sini?" huh!

aku sebagai pembaca juz nak berkongsi persepsi aku bila baca. maybe korg fikir laen tp aku fikir laen. mintak maaf ada tersalah ckp ke. juz berkongsi cerita. ape plak pandangan korang. sila komen. kalau xkomen xnk kawan. huhu..

tagline hari ni : tanpa readers siapalah anda..

sekian.. wassalam..

12 ekor semut:

seKut taWar said...

tlupe nk komen pe...sbb ttgk gmbr ats tu...isk

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

sengal :))

Kojack de Alloohaa said...

ya jgak kan..cm galakkan org p situ plak..tp klu call phak berkuasa pon cm xda tindakan ja..

maybe ngn wat artikel cmni ada phak len yg concern nak banteras..cntohnya bdan NGO ke..xpon org ramai sndiri

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

yuhuu kojack de alloohaa. long time no see. tu la psl. npknye anda stuju dgn saya.

Mr. K said...

metro biasa la...gempak lebih..

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

bese la tu carik untung..

F U N F A B U L O S I T Y said...

betul ke pengakuan org tu? ntah2 wartawan tu..dah lame buat benda tu.then, takde nak publish ape2 terus buat berita tu..huhu macam2 kan?

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

haha. entah la. bukan sume dalam paper boleh dipercayai

dhiya said...

jah...

jom g B2B...
hahaha...

waw...
br aku taw B2B 2 ape...
hahaha

kulop ludin said...

urut badan elok untuk buang angin..
tapi kalau ikotkan gambor tu, bukan setakat hangin je leh buang.. banyak lagi leh terbuang sama...
mintak jauhkan....

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

fatin: B2B tu hny utk lelaki shj ok.

kulop: tu xpe. tetapi lelaki zaman skg suka buang laen berbanding buang angin.

[♣]sara®sites™ said...

hohoho...
geli nyer statement urut badan ker badan.....
euw!!!..... (-.-)L

ahakzz... (><;;)