foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, June 21, 2009

darjah kebosanan di paras takat didih~




hari merepek sedunia
hidup saya sgt membosankn..
hari2 rutin harian saya kt umah:

~bgun tdo
~solat subuh
~g kls mandu (kengkadang)
~kalo x g kls mandu,aku akan tdo blik pas subuh
~bgun blik
~mandi
~tgk tb smbil mkn nasik
~bsuh pggan
~tgk tb blik
~smyg zuhur
~tgk tb blik
~smyg asar
~kua drive (kdg2)
~tgk tb blik
~maghrib
~g pantai (kdg2)
~tgk tb blik
~online
~isyak
~tdo..

amat mmbosankn kan??
ni la rutin harian saya sepanjang berada di rumah
2bulan lamenye saya mengamalkn rutin harian yg sugguh memualkn ini
saya tiada seekor pun kwn di sini
kerana dahulu kala saya sekolah jauh dr daerah tempat tggl saya.
jd kwn2 sume berada nun jauh disana
xsabar sungguh rasenye nk balik ke tempat bertapa saya di melaka bandaraya bersejarah
sempena sesi semester 3 saya yg akan bukak xlame lagi
dan duit pinjaman yg bakal masuk..huhu seronok.
bila berada lme disane..saya akan rase rindu pulak nk blik kmpung..
nk2 bile tepakse pose kt sne..
raya bru blik..
haisshh~~

da la..saya ptot kne tdo awal
sb sok saya ade date ngan pkcik driving skool
saya nk test jpj 30 jun ni..
doakan saya yer kwn2.

babaii..

20 ekor semut:

dhiya said...

rutin arian ko sama ngan aku lor...

tak pe2...
kite trus kan idup kite di UTeM..

yahOO

1hb balik UTeM...

paraxixth said...

wah....baru nk amik lesen rupenye..nk gelak.haha ha!

budak utem ke?

Aku yG n3rd.. said...

fatin: kenapakah ko bgtw tmpat bertapa kita???
senget la dak ni..hishh~

paraxixth: ko xabeh2 nk gelak kt kt aku..aku luku kang.dahulu saya bz ngn stadi yer.sb tu tbntut nk amek lsen.
eh,saya bukan dak utem..lalala

paraxixth said...

dahulu saye study gak.tapi still boleh manage lagi mase untuk amik lesen

akuKah.. said...
This comment has been removed by the author.
akuKah.. said...

haha..
holiday blues...
jelesnyer..org laen ada cuti..
huuu

Aku yG n3rd.. said...

paraxixth: eksen sungguh kamu ye.dahulu saya stadi non stop..xde cuti2..ko ape tawu?haha~

akukah:kamu tiada cuti kah??

akuKah.. said...

tiada...huuhu...
sumenya praktikal punye pasal..

Aku yG n3rd.. said...

erk..saba2.lme2 nant anda akn dpt jge cuti lebih lme dr saya..bleh wt cuti kwen skali..jeles2.

Aku TetAp aKu said...

adoii..
ader ke one mcm nabil?..
lawak je..
hahahhah..

Aku yG n3rd.. said...

am i the fest one who said that??
haha~ade la iras2.
pasan la tu.
lalala~

miza said...

Aku nak cuti and nk bosan macam Aku yG n3rd juga..huk3

mizz saifa said...

rutin awk sama ngan sy.. bezanya sy da abis studi.. huhuhu..

Aku yG n3rd.. said...

miza: anda akan terseksa nant..haha

miss saifa: nk muntahkan rase?lalala

Antzs said...

betolkah??Tp kat cini lagi terseksa..kawan2 pon taded..huk4

Aku yG n3rd.. said...

hakhak..mybe anda tidak macam saya..lalala.keje saya hanya menghabiskan bil letrik..

Antzs said...

haks..sama lah kte..Lau kat umah..24 hour on jer semua brg2 letrik..tmbahan..laptop..dua bijik gtu..muahaha

Aku yG n3rd.. said...

miza:xpe..on la sume perkakas letrik yg ade..bkan kite yg bayar..lalala..

p/s:jgn tiru aksi ini..

Antzs said...

opszzz..actually x tiru kamu..tp dah TER-praktik sejak azali agi..muahaha

Aku yG n3rd.. said...

haha.. same mcm saya..lalala.
sejak dr perut mak lagi dah prktikkan