foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, June 14, 2009

MINGGU INI MINGGU EMO

aku ngaku minggu ni minggu emo aku..
aku ta salahkn sape2..
sb aku sndri yg membuatkn dri aku emo..
da 4 hari aku xon9..
tade mud dan terase mls.
kdg2 tu rase nk cmpak je broadban ni.
+cmpak laptop skali..
sb ke'emo'an aku yg melampau2 mggu ni..

sometimes..
i need someone be on my side to hear..
tp ppuan emo cm aku ni sape nk layan..
kepade sape2 yg terkena tempias ke-emo-an aku ni..
aku mtak mf byk2..
sb kdg2 aku xle nk sembunyikan jgak.
tp aku xde niat nk gnekan mereka2 ni sbgai tempat utk aku lepaskn emo.
korg xtaw pe yg aku rase..
tp xkesah kalo nk judge aku..
but try no to show the real me.

kenape aku emo??
mybe sb aku bosan kt umah..
byk bnde yg jd kt aku spnjg cuti ni..
kdg2 aku xkuat nk lawan sorg2...
sori sb xckp kenape.
sb byk ati yg kne aku jage..

minggu ni minggu aku emo..
minggu depan aku nk lpekan ape yg terjadi mggu lepas,.
try not to be emosional..
life must go on..

syuh2 emo..


12 ekor semut:

paraxixth said...

aku sentiasa berada disisi ko. ym boleh.nak no phone pun boleh.x pun jamban aku kan ade.citer jerk.kite kan nak kawen x llame lagi.hahaha..

ko haid 4 hari jer ke?tak normal.aku haid hari-hari.hahah

Aku yG n3rd.. said...

xsnonoh la mamat sewel ni..

paraxixth said...

pulak..tgk.dah emo balik!

Aku yG n3rd.. said...

xdela..xemo da la.
sje nk ckp ko sewel.
nk wt ko emo sket.
lalala~

kadokz.senpai said...

emo lak.
adess.

Aku yG n3rd.. said...

ilek dok..aku ok jer
weh dok..cane rayuan.dpt ke?

niSah said...

namo emo2...
aku kn ada:D...
ko nk buat aku as pushing bag pon x pe...
tp bayar ar...
mau lebam2 aku...
hahaha:))

~~ maira ~~ said...

ape kene ko kilo... kene sawan babi ke emo2? seb ko da ok... ptt la da lame x nmpk..

Aku yG n3rd.. said...

ecah: hahaha.. pushing bag ek.bahagian mne ek yg best utk dijadikan pushing bag..haha

pika: sawan babi lak adess.ckp aku yg da lme xnpk.ko tu lgi r..sbulan skali nk leh update blog.huh

paraxixth said...

lalala...ko nie emo jerk....nnt cepat tua.padan muke!

niSah said...

haha...bahagian peyot pon bole...sbb ctu byk lemak...x lew sakit sgt...ngeh3:))

Aku yG n3rd.. said...

paraxixth:bio la cpt tua pon..bkn bini ko pon.

ecah:ecah peyot muncit X_X