foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Wednesday, November 18, 2009

Entri Marah Ni!!

Aku pun tak paham la kenapa dunia semakin hari semakin pelik. Mana tak nye. Yang pempuan nak jadi laki. Konon2 macho la sgt tukar2 jantina ni.Tringat lak mase aku kat matrik ade sorg budak ni sekali tgk npk mcm laki tp tiba2 die masuk kat bhagian asrama perempuan lak. Baru aku tau die ni pempuan. Ngan stlyo rmbut fulamakk ko. Cacak2 perang lak tu. Kalo gajah jatuh ats pale kompom koma 14 hari. Haha. Yang laki nk jadi ppuan pon ada gak kt mtrik aku. Siap g kuliah kai kemeja putih tpi kat dalam kai singlet pink. Xle bla btol. Haha. Ngan rmbut rebondingnye. Guna jari pon boleyyy..

alamak, Lari dari tjuk la pulak. Sbnrnya aku nk kupas isu kenapa manusia skg lebih cenderung nak jadi binatang. Sanggup berhabisan duit beribu2 dolar semata2 utk kelihatan macam binatang. Biasa bende2 haramjadah cmni berlaku kat negara2 luar je. Kat malaysia Alhamdulillah rasenye xde lagi kot. Yang aku heran tu ape sebabnya yg dorg tu sanggup mengubah rupa dorg yang sedia elok tu semata2 utk kelihatan mcm binatang. Untuk tunjuk hebatkah? Tunjuk kelakian dia kah? Tunjuk ke-extreme-an dia kah? Untuk fofuler kah? Kah? Kah? Kah?

Aku sendri pun tak tau ape sebenarnya niat dorg tu. Korang sume mest tau kan dorg2 yang suka ubah rupa yang sedia hnsem dan cute tu..mest korg penah npk beliau2 ni. Sampai aku pun dah tak tau nak kate pe la. Buruk nau muka korang! Kunun kalo society tgk korg, dorg akan tabik spring la. Igt dorg akan bg ayat cmni la : ’Waa respek sama lu la bro. Asal bro x ubah muka tu jadi bentuk binatang gemuk pendek kaler pink tu ke..babun ke.. mentibang ke. Baru la what the rock is cooking bro”.. erk?? Aku pun tatau la sepsis jenglot ape masuk lam badan dorg smpai snggup kelihatan seperti ini.....

Tiger Man not Tiger woods ok!



Cicak Man a.k.a lizard Man


Harimau Bintang man.

Kuda Belang Man

Yang manusia tu tak pe r.. ni ade plak tibe2 bace kosmo! ade satu hotel ni buat bilik yang sebijik macam tempat tinggal hamster. Siap ada bende alah bulat2 yang hmster boleh lari2 dalam tu. Pastu disediakan tempat tido atas jerami, diberi makanan bijir-bijiran konon customer leh merasa la camane kehidupan hamster . Haishh~

weeee~

Tapi yang paling teruk tu spesis2 binatang kat malaysia pun ada. Spesis ni yang paling aku tak suka. Sampah. Spesis manusia tapi perangai macam binatang!. Bapak rogol anak. Adik rogol akak. Atuk rogol cucu. Jiran belakang rogol jiran sebelah. Haishh macam2. cabul sana, cabul sini. Huh! Marah ni!! Spesis2 mcm ni memang semakin ramai kat Malaysia smpai tak kenal darah daging sendri. Semua nak bedal asal nafsu dapat dilepaskan. Yang teraniaya sape? Kita jugak.. (perempuan sahaje ok!).. hik2 bekap kaum sendiri pulek. Da la. Penat nak membebel pjg2. renung2kan dan selamat beramal..

17 ekor semut:

seKut taWar said...

hyep..1st kot?

jom pakat g lempang makhluk2 xsnonoh nie...haha

seKut taWar said...

psstt...kat mesia byk sotong-man...

pakai nk fancy2..cute2...tp bulu kaki besepah...haha

err..ko normal kan?~(n.n)~

~HaNnaIcHa~ said...

geli doh tgok pic manusia brtopengkn binatang itu..haha!

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

sekut tawar: aku normal kot. haha. eh, bukan ko zaman dolu2 sotong man ke. hahahah.

k.icha: tu r. bek tgk manusia btopengkan atromen ke. batman ke. bru hnsem.

Pemadam Baru said...

lek2...jangan marah..meh makan kepsi meh..



kilo blanje la..huhu

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

tanak kepci. nak bigmac :D

Pemadam Baru said...

mantap gak bigmac..McFlurry skalik okeh..weee~~

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

uit lebih2 lak milo. psl mkn laju je milo ni. haha

eNaSaN said...

salam ziarah



itulah tanda2 dunia akhir zaman..
mcm nk wat luar dr fitraH manusia...

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

enasan : btol2. dunia dah nak smpai ke penghujungnye.. takut plak rase.

miEz haNeM said...

NAPE MARAH NI DEAR??
MEH AKAK pI taicHi orang wat wat AWAK MARAH:)


salam dari kak miez..senyUm pat!

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

ngeee~ kak miez.. nomey nye.. :P

dhiya said...

tp kak husna aku lagi chumel hehehe...

kak husna xleh lawan kak jijah...

yeah..
vote untuk k. usna

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

haha ko.siot je puji die cm2.

dhiya said...

xboleh ker mekja...

br jer nak ckp k.usna chumel..
mung selalu nak aku ckp


VOTE untuk MEKJA jgk..
n jgk lupa klik nuff dye..

hahahaha...
aku da tolg promote nie..

jgn lupa taw...


(harap anda memahami maksud sy)
hehehehe;))

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

erk..xpaham la.hahaha

onniey84 said...

manusia akhir zaman