foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, November 15, 2009


kadang-kadang tak semua yang kita nak kita akan dapat.
yang mampu kita lakukan adalah bersabar.
mana la tau di sebalik ape yang terjadi.
ada sebab di sebaliknya..
tapi kenape..
susah untuk aku terima..
really dont know how to describe this feeling rite now.
broken.sad.speechless.

*sigh*

6 ekor semut:

Putra Al-Maliki said...

ape jua masalah yang kita hadapi kita harus sentiasa bersabar di sampin mencari jalan penyelesaiannya.. ingat perkataan nie: Doa, Usaha, Ikhtiar, Tawakal = DUIT..

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

dhiya said...

hutfirwey...

xkan sbb bf xdtg jumpa ko da majuk ...

sabar je la...

hehehe...kite kene banya bersabar dgn owng mcmnie....

tp aku xleh sabar beb...

kesabaran aku ader had...
5minit je sabar...

den meletup la dunia,...

wawa:))

Pemadam Baru said...

kilo...widget kamu sungguh cumel..saya telah ke web itu dah telah menculik LEMBU..huhuhu

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

dhiya : oit ape pulak pasal bf2 ni. aku single la.

~~ maira ~~ said...

cik kak... ade masalah x citer kat aku nih... pe kes ha???

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

pika: oit2 xde mslh ape pun la tmasuk mslh umh tngga ktorg.huhu