foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, November 15, 2009

yay!

http://emo.huhiho.com


yay! yay! yay!
exam sudah habis
terlepas la sudah azab
yang sememangnya telah menyeksakan
otak, saraf-sarafan, urat-uratan aku ni
perkara2 yang aku nak wat selepas tamatnya exam ni ialah:
1.Qada' tido
2. tgk muvie
3. melalak
4. melolong
5. basuh baju satu bakul yang kalo gajah masuk pon muat.
6. makan
7. tido
8. makan lagik
9. tido balik

hoho.. gembiranya hidup ni. rase macam berada di awang-awangan.
petang tadi kua g makan kfc dan jumpe someone.
da nak dekat 2 bulan xjumpe.
wa rindu sama lu. lu tau ngak.
miss ur smile. miss ur laugh. miss ur face. miss ur joke. miss the way u look at me.
pendek kata........
i really MISS everything about you..
Zız∀ IɯןǝH ǝʌoן ʎɯ ǝʌoן

and tak lupa juga kat kawan aku
yang sedang melawan cancer
aku doakan kau cepat sembuh
kuatkan hati. banyakkan berdoa.
sesungguhnya Tuhan amat menyayangi hambanya
yang banyak bersabar dan berdoa kepada-Nya
aku tak suka la ko hantar msg ko cakap ko da nak mati
hidup mati tu di tangan Tuhan
kita tak berhak untuk mempersoalkan tentangnya
gunakan masa yang ada dengan penuh manfaat k!
hope u will get well soon.
jgn lupa makan ubat tau!

last but not least.......

credit to fatin sebab da bawak aku g jumpe die.
hehe cyg ko fatin. muahxx3

4 ekor semut:

dhiya said...

xder makna nye jijah oit...

cikit jer ko sebut pasal aku...

dalam blog ko...

pnjang kan la lagi....


wawawawa:))

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

hahaha.. nak pnjang2 kasi upah r. mekdi jom

dhiya said...

jom2...

aku xkisah beb...

jnj duet mung...

wek:p

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

beres.