foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, February 28, 2010

kematian syafia yg sgt mengundang kontoversi

pertama kali.. Al-Fatihah utk kepada arwah adik syafia.

die dibunuh kejam oleh suspek merangkap kekasih ibunya.
mereka walaupun belom berkhawen, tp beliau hidup bagai suami isteri selama 6 tahun dan menghasilkan 2 org ank luar nikah ( seorg sebulan lebih+ hamil 4 bulan)
si ibu berusia 25 tahun. dan menjalinkn hubungan cinta dgn suspek sudah 6 tahun. maknenye si ibu mengenali mngse ketika berusia 19 tahun. manakal syafia berusia 3 tahun++. jadi, usia berapa agaknya si ibu itu berkhawen.. itu yg aku pelik. sblm atau slepas kenal suspek?wallahualam.

td aku baca entri encik mazidul. sungguh sadis. geram digaulkan sekali marah. die menceritakan si ibu itu buta hati kerana tidak mengenali sikap kekasihnya itu. penzina seperti beliau juge tidak di kenekan tindakan undang2. tapi tak tau la kan after this.

si ibu berkata: " perangai nye (kekasih) lebih teruk dr binatang"

tp dri sndrinye pangai ..............................

mls nk tulih pjg2. kang npk sgt la aku ni mcm baik sgt xde wt dosa pulakk kannn...

okeh, papai..

4 ekor semut:

chah~ said...

subhanallah.. sstgh manusia skang ni da x knal dosa pahala kn.. hmmm~

al-fatihah buat adik syafia

fya zainal said...

sadis betul ceta ni
aku kesian ngan budak tu
dan xtau apa yg bakal jadi ngan dua budak lagi tu akan datang

al-fatihah

sya said...

tu la.
sya pun bukan la nak cakap sya ni baik sangat.
tapi dah memang macam tak dk tindakan kat mak dy walaupun mak dy pun bersalah.

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

chah: bese la manusia. sume xperfect.. tp kalo da ank fest pon pon lua nikah. yg kedua pon same. npknye mmg xblaja dr kesilapan la tu!

fya: hurm tah la kan..

sya: harap2 die insaf la kan