foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Monday, April 5, 2010

surat cinta untuk aku


salam,.

lately, kita dikejutkan oleh surat2 cinta dari nuffnang tentang fraud click tu kan. malam tadi aku cek inbox. mane la tau aku dapat ke tak surat cinta tu. aku bukak2 inbox takdela pulak surat cinta. aku pon igt maybe nuff sayang kat aku kot. tu yang takde kene warning lagi. haha perasan la kau ni. tetibe tpndang kotak spammers. bukak2 jer hampeh. aku pon kene jugak. haha.patut la aku carik xde. rupenye dalam box spam.

terima kasih nuffnang sebab da bagi surat cinta!!
oh terharunya saya
http://emo.huhiho.com


pastuh bangun pagi pekara aku buat semestinya cek weekly earning. hari isnin kan nuff salu hapdet earning. bukak2 jer adoiyaii sikit gile aku dapat. RM7 jer yang naik. huhu. maybe faktor bloggers takot nak klik2 cm dolu2 kot. buff earning pon xmeningkat2. dok takat tu jerk. haha. pape pon alhamdulillah la kan. ade la jugak rezeki walaopon sikit. trafik xyah nak ckp la. mmg down gile. xsampai seratus. muahaha. yela. blog aku ni xbest. mane ade org nak datang.. huk2

http://emo.huhiho.com

aku skg tgh kompius nak cash out ke tak duit nuffnang ni. bukan ape. takut ni tetibe die suspend or terminate
terus duit yang aku kompol ni penat2 ni sampai lebam bijik mata stay up malam2. hehe xdela. tipu jer. tapi
kalo nak cash out pon xbape byk lagi ni. igt nak bg capai 1 juta baru nak cash out. ke nak tggu abih semester ni
baru nak cash out. sebab lepas ni aku da xleh nak on9. modem brodban aku rosak. tpkse la aku terminate. huk2
sdey lagi..

kompius neh http://emo.huhiho.com
ni la trafik aku dan earning aku dapat. sikit jer.. nk tjuk pon malu.. hasil titik peluh tulang 4 kerat korang jugak kan yang xjemu klik2..
oh yer lupe. semalam aku dpt award lgik.. hehe. mR.Cupin yang kasik!!
jgn jeles. hak3.
thnx to him..
okeh. tu jerk. bertemu lagi ye.


13 ekor semut:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Emm, saya pun dapat gak email dari nuffnang tu, takut la jugak nak klik2 macam dulu2. :)

cikkiah said...

rm nuff kita tade pon..lagi sedeyh..huhu... :(

Ery Farieha said...

perghh
tu ko kate trafik x tinggi?
dush kau
aku sehari 100 pn susah
wakakaka.
cash out je la wehh.
xyah pk byk.
tp btl, minggu ni nye earn sikit je
huhuhu

juan said...

laa np g padam gmbr dia y comei 2:)

BezBuddy said...

cash out je wei

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

terpulang... nak cashout pun boleh... :-)

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

amirul: hehe tau xpe

cikkiah: nape ek?

ery: ko mmg bz manjang

juan: xcomey la. sbb tu padam.haha

bezbuddy: hurm. akan dipikirkan

zikr: okeh ;)

belalang hijau said...

belalang lom dpt surat cinta nuffnang...
dia lupa kot kat saye???
kuikuikui

blogermanz said...

saya pon xdpt surat cinta nuffnang.. die tak cinta dkt sy kut.. sebab newbie.. trafik kat blog pon xseberapa.. kalau ckp pasal earning minta maaf jew.. kite baru start dengan nuff nie.. dak kecik lg nie.. pada yang otai sila lah ajar gua yg newbies nie..

sophie said...

dapat gak dr nuffy!!sedih..tade pon men klik2

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

blogerz: pegi la ty otai2. kt page ni xde otai. huhu

sophie: ala jgn la sdeyh. system error la tu. huhu

akey87 said...

kumpul bnyk2...biar sampai lebam semua mata kamu...huhuhu..jaat plak sy nie...

[♣]sara®sites™ said...

hehe..
ada gak duit..
sy takde nuff pun..=P
malas.. *tabiat ni*

hehe..
cantiknyer award tu..
berknn.. =D