foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Sunday, March 21, 2010

cerita td..



td petang aku g tgk cite ni.
semangat r td pegi.
kul 3.30 da tepacak kat GSC nk beli tiket.
tapi nasib baik tiket ada pukul 3.45
aku pegi kaunter
nk beli tiket kul 3.45
alih2 da full.. ciss!
yg ada kul 6.
pukul 6 pun pukul 6 la..
janji aku dpt tgk yg 3D punya.
nak2 johnny depp belakon.




pukul 6:
da beratur nk masuk amik spek 3D
sbnrnya da niat lam ati. aku nak curik spek ni.
tapi die cek sorg2 lak.huu
dalam wyg aku frust..
sbb xde subtitle.. damn, da la aku ni english failed!
overall cite ni xbape best r. watak johnny depp pun xbyk pun part die.
belawan pun simple2 je..

kul 8:
aku pun balik dgn perasaan hampa...
menonggeng keferasan..

8 ekor semut:

juan said...

ala ciannya dia..hehe :)

Ery Farieha said...

yeke?
huhuhu asal sme ckp cmni
adoiii

MineMixs said...

Hah..xbest ke cite ni?huhu
adoyai..

iidyLL iceneSS said...

hyn org yg minat fantasi jer yg akn kt cite nie best..especially knk2...:P

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

juan: mmg kecian pun :(

ery: sbb mmg kenyataan.huu

mine: kureng la..

iidyll: haa betol2.. ramai budak2 tgk skali aritu..

BezBuddy said...

xbest kerr???bru je plan nk g tgk nt...huhu

Ummi Fitrah said...

alahai, ciannya tapi kita sama jgk... kalau tak buh subtitle memang fail la...

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

bezbuddy: xbape best.huhu

ummi: tau xpe. xsyok jadinye. spoil!