foll0werzz..

Related Posts with Thumbnails

Saturday, March 20, 2010

pagi yang redup..



sedey sikit pagi ni bile bukak je akaun nuff aku tgk buff aku da berkurang.. drpada 4 tinggal la 2. titus+ xpax da jadi meter earning.. setelah dicampur bonus semua. jumlahnye RM 39.79. ok la tu kan. kalau bawak pegi McD boleh jugak buncit perut aku.

pagi ni pun suke sebab bile da jadi meter earning.. earning pun akan betambah. igt nak cash out coz laptop aku ni da rosak skrin la.. beratus jugak habis nak repair. igt nk pakai duit nuff nak repair skrin. hurm.. baru igt nak pakai wat beli kamera..

tpi takpela.. very appreciate to my clickers. keep clicking ok
thanx to you all very damn much.

9 ekor semut:

Sharinginfoz said...

tak apalah saya punya titus pun dah jadi metered....

Jom Menyelam

Tak Ada Duit???

DaHLia said...

wahh bestnya org ade buff...huhu bile laaa n merasa

juan said...

waaa....bl lg nk belanje ni..hehe...kalu blanje ni rezeki lg btambah...hehe..err meter earning 2 pe??kita xbapo phm :)

saya_arief said...

meriah btol nuff kamu...

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

sharing: xpela dpt la jgk hasil walao sikit

dahlia: inity kan lagi masyuk.. xgitu?

juan: buff akan dipindahkan jadi meter bile iklan tu da tamat kontraknye dengan blog kamu. mknenye, die akan cmpurkan duit yg tkumpul tu dalam earning biase kamu. cm bebelit2 je ayat aku.huhu.

arief: meriah ke? biase2 jela..

shila said...

hahaha..kita same la...buffered dh jd meter..huhuhu
kejap je iklan tu dok kat buffered tu..

juan said...

oooo cm2 upany...tq ye :)

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

shila: hehe, tgk rezeki la kan..

juan: yerp.. mmg mcm tu :P

Ery Farieha said...

huhlamak!!